Algemene Voorwaarden

Welkom op deze website. Als je doorgaat met surfen en deze website gebruikt, ga je akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met het privacy beleid de relatie tussen jou en marjoleinbrokke.nl in relatie tot deze website bepalen.

De term “marjoleinbrokke.nl” of “onze” en “mijn” of “wij” en “ik” verwijzen naar de eigenaar van deze website:

marjoleinbrokke.nl

is onderdeel van My Own Way Solutions
Postadres:

Tichelkuilen 223
7206 BP Zutphen

KvK: 08183498

btw-id: NL001275101B40

De termen “jij” en “u” of “jouw” en “uw” verwijzen naar de bezoeker van deze website.

Algemene gebruikers voorwaarden

Het gebruik van deze website is onderhevig aan de volgende gebruiksvoorwaarden:
De inhoud van de pagina’s op deze website is alleen voor algemene informatie en gebruik bedoeld en kan zonder bericht vooraf gewijzigd worden.

  • Nog wij, nog enige derde partij verschaffen enige garantie aangaande accuratesse, actualiteit, uitvoering, volledigheid of toepasbaarheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor enig speciaal doel. Je erkent dat zulke informatie en materialen onzorgvuldigheden en fouten kunnen bevatten en wij sluiten bewust aansprakelijkheid hiervoor volledig uit.
  • Je gebruik van de informatie of materialen op deze website is volledig voor eigen verantwoordelijkheid waar wij niet voor aansprakelijk zijn. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je ervan te verzekeren dat de producten, service of informatie beschikbaar op deze website aan je behoeften tegemoet komen.
  • Op deze website bevindt zich materiaal waar wij eigenaar van zijn of die wij in licentie hebben. Dit materiaal houdt in , maar is niet beperkt tot, het ontwerp, layout, tekst en afbeeldingen. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met het copyright beleid dat deel uitmaakt van deze gebruikers voorwaarden.
  • Alle handelsmerken die getoond worden op deze website en die niet het eigendom zijn of in licentie gegeven aan de operator zijn genoemd op deze website.
  • Voor oneigenlijk gebruik van deze website kan aangifte gedaan worden van schade en/of een overtreding.
  • Deze website heeft ook links naar andere websites. Deze links zijn voor je gemak toegevoegd om je van verdere informatie te voorzien. Ze betekenen niet dat we deze websites goedkeuren. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte websites.
  • Jouw gebruik van deze website en mogelijke juridische discussie die daaruit voortvloeit is onderhevig aan de Nederlandse wet.
  • Het is NIET TOEGESTAAN deze website toe te voegen aan klikprogramma’s.

Links naar andere websites
Deze website bevat links om je in staat te stellen andere websites te bezoeken die je interesseren. Maar wanneer je deze links gebruikt om deze website te verlaten, moet je weten dat we geen controle hebben over die andere website.

Daarom kunnen we niet verantwoordelijk zijn voor de beveiliging en privacy van informatie die je geeft terwijl je die sites bezoekt en deze sites vallen niet onder ons privacy beleid. Je moet alert zijn en naar het privacy beleid kijken dat van toepassing is op de betreffende website.

Copyright

Op deze website en weblog en de inhoud is copyright van kracht – © marjoleinbrokke.nl 2018. Alle rechten voorbehouden.

Elke verspreiding of reproductie van een deel of het geheel van de inhoud is verboden uitgezonderd het volgende:

  • Je mag het printen of downloaden naar je eigen harde schijf, alleen voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.
  • Je mag de inhoud kopiëren voor individuele derden maar alleen als je de website noemt als de bron van het materiaal.

Je mag de inhoud niet verspreiden of commercieel gebruiken, behalve na schriftelijke toestemming. Noch mag je het kopiëren naar of opslaan in enig andere website of andere vorm van een elektronisch download systeem.

Leveringsvoorwaarden

Betalingen
Betalingen dienen voorafgaand aan levering te worden voldaan. Dit gebeurt door middel van directe betaling via Internet.

Levering
Na betaling krijg je zo snel mogelijk een e-mail met informatie die toegang geeft tot het door jou aangeschafte programma.

Retourbeleid
Conform de wettelijke regeling voor kopen op afstand, hanteert marjoleinbrokke.nl een termijn van 14 waarin het bedrag van een bepaalde aankoop teruggestort wordt, mocht je niet tevreden zijn. Resterende afleveringen of modules van het betreffende programma zult je dan ook niet meer ontvangen.

Disclaimer

De informatie die in deze website staat is alleen als algemene informatie bedoeld. De informatie is geleverd door marjoleinbrokke.nl en terwijl we trachten om de informatie up-to-date en correct te houden, garanderen we op geen enkele manier dat de inhoud compleet, accuraat, betrouwbaar, toepasbaar of beschikbaar is, betreffende de website of de informatie, producten, diensten en relevante afbeeldingen. Ieder vertrouwen dat je stelt in deze informatie is voor je eigen verantwoordelijkheid.

In geen enkel geval zijn we aansprakelijk voor enig verlies of schade zonder beperking indirect of als gevolg van verlies of schade of welk verlies of schade dan ook voortkomend uit verlies van data of winst voortkomend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website ben je in staat naar andere websites te linken die niet onder controle staan van marjoleinbrokke.nl. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De toevoeging van links impliceert niet vanzelfsprekend een aanbeveling of bevestiging van wat die site laat zien.

We doen alle moeite om deze website in bedrijf te houden. Maar marjoleinbrokke.nl neemt geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk uitvallen door technische problemen die buiten onze controle liggen.