Jouw Zielsmissie en Geld

Geld, Levensmissie0 Reacties

Zielsmissie en geld

Geld is een heerlijk woord, rijk, uitbundig, fijn woord. In mijn beleving is de kleur van het woord goudgeel. Ja, woorden hebben kleuren bij mij. Gek hè? Maar wat heeft dit nu te maken met jouw zielsmissie?

Een zielsmissie is bovenpersoonlijk – je wilt niets liever dan anderen blij maken met wat jij kunt of weet. Je doet het dus niet voor het geld. Het vreemde is dat als je dat als uitgangspunt hebt, je er juist heel veel mee kunt verdienen. 

Dat kan een uitdaging zijn. Want als je geeft om te krijgen, werkt het niet. Je moet dus echt geven om het geven. Geven omdat je het fijn vindt om anderen blij te maken. Gebruik hierbij je verbeeldingskracht.

Ja maar Marjolein, je hebt toch geld nodig? Simpelweg om te voorzien in je levensonderhoud? 

Zeker. 

Zorg dus dat je op de een of andere manier verdient wat je minimaal nodig hebt, voordat je besluit om geld te gaan verdienen met je missie.

Als je geeft om te krijgen, werkt het niet. Geef om het geven. Geven omdat je het fijn vindt om anderen blij te maken.

Jouw zielsmissie, geld en levenslessen

Maar voor die tijd kun je al beginnen met geven. Ben je goed in het begrijpen van de gevoelens van mensen, maak tijd voor ze, en luister naar ze. Ben je goed in bemiddelen? Dan kun je in je zakelijke en privé omgeving brandjes blussen en mensen begrip voor elkaar laten krijgen. Ben je goed in kleding maken? Maak eens iets voor je vriendinnen of help hen ermee om het zelf te doen. Heb jij je administratie altijd keurig op orde? Help anderen die hier moeite mee hebben.

Wat heb jij geleerd van je fouten? Daar zit vaak ook veel kennis en ervaring waar je anderen mee kunt helpen. 

Download NU

dit prachtige e-book

Mijn Magische Missie - In 13 Stappen van dromen naar doen

Vul je naam en e-mailadres in, dan komt het direct naar je toe. Bovendien krijg je e-mails met de laatste blogs, tips en aanbiedingen.

Tegen de tijd dat jij er aan toe bent om er geld mee te verdienen, heb je al een potentiële klantenkring en een netwerk van mensen die jou zullen aanbevelen.

En ga altijd door met geven. 

Succes!

 

Bewaar voor later op PinterestZielsmissie en geld

Download GRATIS e-book Mijn Magische Missie - In 13 stappen van dromen naar doen