Leef Jouw Missie:

“Zet nu de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst.”

 

 

Wil jij de volgende stap zetten in je leven maar weet je nog niet waarheen?

Zoek je een manier om daar achter te komen?

Na dit programma “Leef Je Missie” weet je precies waar je staat, wat jouw persoonlijke missie is en waar je naartoe wilt.

Je wilt dat weten omdat je geen zin meer hebt om geleefd te worden. Je hebt er genoeg van om van alles te ‘moeten’, van een ander of van jezelf. Je wilt zelf vrije keuzes kunnen maken. Je weet dat er meer is en dat jij meer kunt. Dat je iets wilt doen waar je volledig achter staat. Alleen weet je niet goed wat dat dan zou kunnen zijn.

Je wilt hier helderheid over krijgen zodat je weet in welke richting jij de volgende stap gaat zetten. Je wilt je verborgen verlangens ontdekken en daarvoor opkomen. Je een vervullend leven kunt leiden zonder stress en met plezier. Je wilt een besluit nemen en rust in je hoofd.

Ik begrijp je volledig, ik ben daar ook geweest maar had het zelf niet door. Ik dacht ook dat het niet anders zou kunnen. Nee, er was niet een plotselinge doorbraak. Ik had immers een 4 jarige studie tot loopbaancoach gevolgd en moest het dus allemaal weten.

Maar ik zocht meer: onafhankelijk en vrij zijn en hoe ik dat anderen kon leren. Ik bleef zoeken en leren en nu, 25 jaar ervaring later, weet ik dat wel, ben ik zelf vrij en blij en kan ik jou behulpzaam zijn je eigen onafhankelijke vrijheid te claimen en jouw missie te gaan leven.

Voor wie?

Voor werknemers, zzp-ers, en (solo)ondernemers die op een punt zijn aangekomen dat ze zich afvragen waarom ze de dingen doen die ze doen en nieuwe wegen zoeken die kloppen met wie zij zijn. Je bent je werk of je bedrijf of je klanten ontgroeid en wilt een volgende stap maken.

Wat je krijgt

Dit  programma bestaat uit 6 modules. De modules bestaan uit korte video’s, audio’s en werkboeken met vragen  en opdrachten.

De oorspronkelijke prijs voor dit programma is € 250,-. Maar dat laat ik jou niet betalen.

Jouw investering voor dit Leef Je Missie programma? Ongelooflijk weinig!

Je betaalt NU tijdelijk ook geen € 97,- maar niet meer dan

€ 47,-

Klik op de knop om het programma aan te schaffen.

De inhoud van dit programma:

Module 1: Jouw innerlijke stem
Naar jezelf luisteren is de belangrijkste sleutel om je missie te vinden. Leer de enige manier om die stem te ontdekken en wat die je tot nu toe gebracht heeft.

 

Module 2: Dromen en verlangens
Welke dromen en verlangens liggen er verborgen in jouw verhaal? Jouw dromen en verlangens zijn er altijd al geweest en je gaat ook die dromen opsporen die je misschien vergeten bent of kwaliteiten en vaardigheden ontdekken waar je niet direct aan denkt.

 

Module 3: Trouw zijn aan jezelf
Meten is weten. Hoe je er precies achter komt of jij jezelf (nog) trouw bent. Hoe je opnieuw trouw wordt aan jezelf en je weer gelukkig gaat voelen, ontdek je in deze module.

 

Module 4: Weten waar je thuis bent
Je krijgt een helder beeld van de omgeving waarin jij thuis hoort, fysiek, sociaal en professioneel. En van de eisen waar werk aan moet voldoen voor jou.

 

Module 5: Een missie of een doel?
Het verschil en waarom je ze beiden nodig hebt om je missie te leven. De doelen die naar je missie leiden. En de doelen die je missie in zich draagt.

 

Module 6: Jouw kompas
Je hebt even gepauzeerd om opnieuw richting te bepalen. Ontdek:
  • Wat heb je nodig om je reis te vervolgen;
  • Wat je niet meer dient;
  • Wat je tegen houdt waardoor je het nog niet gedaan hebt.

 

Na deze 6 modules…

Weet je wat je te doen staat;

Focus je alleen nog op wat echt belangrijk voor je is;

Ben je blij met jezelf

Weet je hoe jij optimaal tot je recht komt;

Weet je hoe jij je eigen toekomst kunt creeren;

Heb je rust in je hoofd;

Luister je naar je hart en je intuitie;

Kies je voor jezelf en wat JIJ belangrijk vindt om te doen.

Wacht niet langer, leef je missie

Kies het goede pad voor een Snelle Start

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Als je echt de diepte in gaat, 1 tot anderhalf uur per week. Je zult zien dat er bij iedere module na 1 of meerdere dagen nog nieuwe (vergeten) dingen in je opkomen die je kunt verwerken in je werkboek.

Krijg ik hulp?

Nee, het is een zelfstudie cursus of eigenlijk een ontdek je zelf studie. Je moet dus zelf tijd en aandacht voor jezelf maken.

 (C) marjoleinbrokke.nl | KvK 08183498 | Algemene Voorwaarden