Levenslessen en Jouw Zielsmissie

Persoonlijke groei0 Reacties

Levenslessn

Dit wordt een blog over levenslessen en hoe je in die lessen je missie uit kunt ontdekken. 

Levenslessen – iedereen krijgt ze, niemand uitgezonderd. Er zijn heel veel dingen die we op school niet leren en als we afgestudeerd zijn denken we dat we de wijsheid in pacht hebben. Of was dat bij jou niet het geval? In ieder geval bestorm je als je jong bent met jeugdige overmoed de wereld en denk je met absolute zekerheid dat je het allemaal weet.

En dan krijg je te maken met dingen die je niet begrijpt. Je begrijpt niet waarom ze gebeuren en je probeert er greep op te krijgen. Het kunnen simpele dingen zijn als een afwijzing voor een baan of grotere dingen als een break-up met je vriend of vriendin of echtgenoot. En soms heeft het leven nog veel verdrietiger lessen voor je.

Je wordt geconfronteerd met je emoties en verwachtingen. Als die er niet zouden zijn zou het je allemaal niets doen. Gelukkig doet het ons wel wat en veel ook. Je wilt het begrijpen. Je wilt weten waarom dingen niet gebeuren zoals jij wilt of zoals jij je die had voorgesteld. 

Het kost tijd om alles te verwerken maar dan ben je veranderd. Je bent wijzer geworden. De snelste manier om gebeurtenissen in je leven te verwerken is door je af te vragen

Wat kan ik hiervan leren…?

Daardoor maak je er een les van waardoor je groeit en verder komt in je leven.

Maak je met enige regelmaat steeds hetzelfde mee? Dan is het een levensthema. Zolang je de les die in dat thema verborgen ligt niet geleerd hebt, niet begrepen hebt en getransformeerd, zal die steeds terugkomen, zal het zich steeds herhalen.

Maar eenmaal geleerd, is het goud waard. Als je dat wilt, kun je nu anderen leren hoe je met vergelijkbare situaties om kunt gaan. Je hebt je missie gevonden! 

Sommige mensen blijven hun leven lang bezig met datgene wat voortgekomen is uit hun levenslessen. Bij anderen evolueert het, zij ontdekken steeds nieuwe dingen en laten hun aanbod daarop aansluiten.

Download NU

dit prachtige e-book

Mijn Magische Missie - In 13 Stappen van dromen naar doen

Vul je naam en e-mailadres in, dan komt het direct naar je toe. Bovendien krijg je e-mails met de laatste blogs, tips en aanbiedingen.

Jouw missie zit soms verborgen in de dingen die je het minst leuk vindt. Dat vindt jouw ego. Maar je ziel heeft die ervaringen nodig om wijzer te worden en is er blij mee.

Hoe je merkt dat je op het goede pad zit?

Door naar je gevoel te luisteren.

Voelt het zwaar, schuurt het of wringt het? Dan is het niet goed voor je.

Krijg je een warm, blij en tevreden gevoel? Dan zit je goed.

Meer weten? Schrijf je in en ontvang het e-book Mijn Magische Missie – in 13 stappen van dromen naar doen

 

 

Bewaar voor later op Pinterest

Levenslessen-groei

Download GRATIS e-book Mijn Magische Missie - In 13 stappen van dromen naar doen