Jouw Dromen tot Leven Laten Komen

Hey, ik ben Marjolein Brokke, de oprichter van deze website over persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
Ik help jou om je levensmissie te ontdekken. Je demonen te verslaan en je aangeboren genius te bevrijden.
Zit je vast, weet je niet hoe verder, voel jij je onrustig en voel je dat er meer is, dan ben je aan het goede adres.
Jouw missie bestaat al, moet alleen bevrijd worden, zichtbaar worden. Zoals een beeldhouwer de vorm uit de steen haalt die hierin al aanwezig is.

Ik maak online cursussen die je helpen bij het opnieuw verbinden met jezelf als dat in de waan van de dag verloren is gegaan. Of te ontdekken hoe je verder wilt met je leven. Of hoe je nu eindelijk in de wereld kunt zetten wat jij te bieden hebt en al zo lang wil.

Stap voor stap ontdek je wat voor jou belangrijk is, hoe je dat aan jezelf kunt geven, wat je anderen te bieden hebt en hoe je verder wilt. Hoe je van je dromen doelen maakt. En hoe je die doelen kunt bereiken. Dat geeft je zelfvertrouwen, rust en liefde voor jezelf. Iedere online cursus eindigt met een integratie- en actieplan met concrete doelen waardoor je jouw missie ook echt gaat realiseren en leven in plaats van er alleen van te dromen.

Wat bezielt mij?

Met inmiddels 25 jaar ervaring als coach en trainer, is het mijn missie om

Mensen te helpen om onafhankelijk en autonoom hun eigen leider te zijn en hun levensmissie te leven.

Waarom?

Om dat ik het iedereen gun om zich vrij te maken van wat anderen willen.

Omdat ik het iedereen gun om dat te doen waar zij zelf blij van worden en waar anderen blij van worden.

Omdat ik het iedereen gun om zich verder te ontwikkelen en te groeien tot op het hoogste niveau van wat mogelijk is.

Omdat op dit moment niet meer dan 2% van de mensen deze zelf-actualisatie bereikt hebben en ik dat veel te weinig vind.

Omdat we gemaakt zijn om ons vrij te maken en onze eigen unieke persoonlijkheid te tonen en ik graag de obstakels die je tegenhouden help opruimen.

Omdat jij van je missie je doel kunt maken.

Jij kunt het ook en je hebt geen idee hoe heerlijk vrij en blij jij je zult voelen als je hiermee bezig bent en uiteindelijk bereikt dat je voor de volle 100% kunt zijn wie je bent en doen wat je echt te doen hebt en niet minder.

Alles waar je naar zocht in de buitenwereld maar niet vond, kun je zelf maken.

Mijn vijf belangrijkste kernwaarden

Integriteit

Leiderschap

Authenticiteit

Verbondenheid

Spiritualiteit

Nog wat wetenswaardigheden wink

Ik houd van koken en bakken, schilderen, wandelen en socializen. Van koffie met slagroom en Schwarzwalder Kirschtorte. Van spontaniteit, gezelligheid en eerlijkheid.

Ik houd niet van halve waarheden, negativiteit, om de hete brei heen draaien of een starre houding. Niet van melk (wel van spruitjes). Ik houd niet van betweters maar kan opbouwende kritiek waarderen.

Tot Nu Toe…

“Liever arm en vrij dan je ziel aan de duivel verkopen”, het credo van mijn vader. Ik ben geboren in een onconventioneel kunstenaarsgezin, spiritueel geori├źnteerd. Het belang van persoonlijke vrijheid, creativiteit en spiritualiteit heb ik met de paplepel meegekregen.

Na mijn studie en opleiding tot loopbaancoach heb ik veel verdiepings- en aanvullende cursussen gevolgd onder andere NLP, Master Entrepreneur en Financial Freedom. Ik heb trainers getraind en loopbaanadviseurs opgeleid. Ik leerde marketing en Internetmarketing en ben sinds 2009 online actief. Boekenkasten vol met boeken heb ik gelezen met name over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en marketing.

Wat ik geleerd heb tijdens studie en cursussen, zijn de gedachten en inzichten van anderen. Dat, geïntegreerd en aangevuld met mijn professionele- en levenservaring en eigen inzichten, heeft tot deze website geleid en de online cursussen die ik voor jou ontwikkel.

Download Gratis E-book

Mijn Magische Missie – In 13 stappen van dromen naar doen. Een gratis e-book dat je hieronder kunt downloaden