Wat Wil Ik Met Mijn Leven?

Levensmissie0 Reacties

Leef jij met deze vraag? Wat wil ik met mijn leven? Dan ben je aan het goede adres. Ik kan je op weg helpen om een antwoord op die vraag te vinden. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een droom heeft, iets waar je helemaal enthousiast van wordt als je eraan denkt om het te kunnen doen. 

Misschien denk jij dat dat voor jou onmogelijk is, dat het niet voor je is weggelegd. Maar er is veel meer mogelijk dan je denkt. Lees dus verder.

Wat is jouw droom? Wat heb jij op je verlanglijstje staan voor je leven zoals je vroeger een verlanglijstje had voor je verjaardag? Daarvan moest je maar afwachten of je er iets van kreeg. En misschien denk je nu dat je ook moet afwachten of jouw levenswensen ooit vervuld zullen worden door het leven. Maar maak eens zo’n verlanglijst…

wat moet ik doen met mijn leven?
Leven zonder dromen
Bewaar deze afbeeldingen voor later op Pinterest
Wat wil ik met mijn leven?

Maak eens zo’n verlanglijst

Voor alle gebieden van je leven – werk, relaties, gezondheid, vrienden, fysieke omgeving en meer. Schrijf erachter waarom je dat wilt. Die waarom vraag is heel belangrijk, dat is je motivatie, daardoor kom je in beweging.

Kijk nu eens naar wat je nu doet. Vandaag, afgelopen week, maand, jaar… Klopt dat met je verlangens?

Als  wat je voor de toekomst wenst niet klopt met wat je nu doet, blijven je verlangens altijd een verre toekomstdroom.

Afwachten of het leven je geeft wat op je verlanglijst staat, werkt niet. Dat was vroeger als kind. Toen zorgden je ouders voor het vervullen van je verlangens – als het goed is. Nu kun jij je eigen verlangens vervullen door er stap voor stap naartoe te werken.

Wat kun je vandaag al doen? Wat is je eerste stap naar de door jou gewenste toekomst? Een telefoontje? Een boek? Een cursus?

Begin met het downloaden en lezen van dit gratis e-book. Daarin staan 7 manieren waarop je jouw unieke verlangens kunt ontdekken – jouw missie in het leven

Download NU

dit prachtige e-book

Mijn Magische Missie - In 13 Stappen van dromen naar doen

Vul je naam en e-mailadres in, dan komt het direct naar je toe. Bovendien krijg je e-mails met de laatste blogs, tips en aanbiedingen.

Wat MOET ik doen met mijn leven?

Je moet niets. Als je het gevoel hebt dat je iets moet, sta je onder druk. Druk van anderen of van jezelf. Dat blokkeert je vrije wil en het plezier dat je ergens in kunt hebben. Vraag je dus nooit af wat je moet doen.

Wat WIL ik met mijn leven?

Vraag je altijd af wat je wilt. Met je leven en ook met alle andere dingen. Verander het woord ‘moeten’ door ‘willen’ in alles. Blijkt dat je iets niet wilt, doe het dan niet! Tenzij je iets doet omdat er een hoger willen is. Simpel voorbeeld: ik moet stofzuigen omdat ik een schoon huis wil. Maar dan wordt het al snel ‘ik wil stofzuigen omdat…’ .Je ziet ook hier dat het ‘waarom’ het belangrijkste is.

Als je eenmaal weet wat je wilt, wordt het makkelijker om de dingen te vinden die je “moet” en wilt doen om daar te komen.

Een leven zonder dromen is als een vlinder met een gebroken vleugel – het kan niet vliegen – Dan Pena

Wat wil ik met mijn LEVEN DOEN?

Willen – leven – doen. De kernwoorden van dit blog. De toekomst die je wilt naar je toe halen door die dingen in je leven te doen die je erheen brengen. Op een gegeven moment zullen jij en jouw gewenste toekomst elkaar ontmoeten. Op dat moment heb jij je verlangen vervuld. Zelf gedaan! 

Als het goed is, zijn er weer nieuwe verlangens ontstaan. Niemand staat stil. Het kan ook heel goed zijn dat je onderweg je verlangens hebt bijgesteld, een andere richting hebt gekozen. Of dat de omstandigheden gewijzigd zijn waardoor jij je strategie moet wijzigen om te komen waar je zijn wilt.

Leven. Jouw doen en laten, bezieling, enthousiasme, ervaren, beleven, maakt jouw levensloop. 

Alles is mogelijk als je bezig bent om je verlangens te realiseren. Neem jezelf serieus, vergelijk jezelf niet met anderen en doe wat jouw persoonlijke of zielsmissie is. 

Download GRATIS e-book Mijn Magische Missie - In 13 stappen van dromen naar doen